we belong together

ingen skola för min del idag, hade världens huvudvärk och hostade! så jag sov ut och vaknade av att min syster kommer in vid halv 12 och väcker mig;) det var skönt att få sova ut lite! Vi åkte ner på stan och handlade på systemet, åkte och tanka sen hem igen. Jag är helt slut i kroppen, orkar inte göra någonting nästan. Men imorgon måste jag till skolan, det är sista dagen så. Valborg kommer bli grym tror jag, det blir femkamp, brännboll och grillning med massor av folk :) det kommer säkert bli rooligt! speciellt när man får fira med sin bästa vänner :-)

Berlin


















sagoland

äntligen hemma från berlin! Fast jag kom ju hem i fredags natt. Det var en grym vecka, förrutom att jag blev sjuk då! usch, sånt suger när man är borta. Men jag hade en grymt rolig vecka! Och jag saknade såklart min family, började nästan gråta när mamma kom och hämtade mig ;D Första dagen när vi kom dit gick vi i hundra mil kändes det som, det var sjukt vad fort man somnade sen på kvällen. Vi åkte runt på massor av olika saker, sachsenhausen, DDR, Checkpoint Charlie och hälsade även på en tysk skola :) massa shopping och Asia, awesome!

I lördags sov jag till 14, jag var riktigt trött och hade feber. men jag gick till mamma, sen åkte vi och handla :) Hon och danne blev väldigt glada över deras presenter. På kvällen blev det bowling med syster och Sebbe, efteråt blev det hem till oss och kika film, the woman blev det! Den var helt okej :) I söndags åkte jag och syster ner till runskär där vi hjälpte farmor&farfar att tvätta fönster. Eller jag, rättare sagt! Madde vågade inte hänga ut genom fönstret, så det blev Sofie som fick göra det :) great! Vi grillade även lite korv och hade det mysigt! På kvällen gjorde vi ingenting, jag var jätte trött.
Skola igår, vilket var ganska chill. Jag, Maria, Sandra och Therese drog ner på stan och tog en glass. Jag och Madde gick till furan för att hämta vårat löshår, jag var helt uppe i varv eftersom att det är första gången jag kommer att ha det ;D men när vi väl öppnar paketet var det fel längd, så det var bara att skicka tillbaka igen, kul! Hoppas att det hinner komma tills på torsdag. Då äre valborg! Och det blir party party!

Nationella i engelska b idag, skönt att ha det gjort. Blev en fika på stan med Linda också. Efteråt drog vi hem till mig och spela nintendo wii, sen somnade jag i soffan, men sen gick hon hem. Ikväll väntas DH och Andra Avenyn! som jag har längtat!


party

Lite bilder från gårdagen:)

Blev mycket dans!


Therese & Sandra


Maria


Sandra, Sofie, Lina och Gramoz


Rebecca


Fanny&Lina


Gramoz&Sofie


Tack alla somfan för en sjukt trevlig kväll!
Även ni som inte hamnade på bild! ;)

resfeber

Gårdagen ägde! party hos självaste Rebunk. Massor med folk och alkohol ;) det var najs vill jag lova!

Vaknade vid 9 av världens huvudvärk och magont, jag går upp och tar en alvedo och ett varmt bad. Jag mådde fortfarande dåligt, men framåt middagen så blev det lite bättre. Jag skrev en ta-med-lista, eftersom att våran klass drar till berlin inatt, våran buss går 03.00 så det gäller att ha med allting! Jag drog förbi Rebecca idag, pratade om gårdagen och chilla! Jag kom hem och började tvätta och jag blev klar förns nu! Så nu är min stora feta väska full med kläder och massa annat! Jag som aldrig har varit utomlands eller flygit är extra nervös. Jag mår nästan dåligt, jag är så sjukt rädd! Har haft jätte ont i magen hela dagen. Men jag hoppas att det kommer gå bra. Jag har köpt massor med tuggummin, så jag ska nog klara mig ;) Tur att jag sitter bredvid Rebecca och Gramoz så jag har någon att hålla i handen om det blir läskigt ;)

Så nu mina vänner, vi hörs om 5 dagar när jag är hemma igen! :D

sunny day

Min väckarklocka ringde klockan sju, då var det dags att gå upp och ta på sig sina löpartajts! Jag begav mig ut och gick upp mot johannesdalskogen där jag sprang! Grymt fint väder ute, och jag är nöjd! Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag äta frukost. Vi har aulaskrivning idag, jag är verkligen inte taggad. Jag kommer väl bara sitta där och tänka på massa annat.


-------------

Efter skolan blev det att åka hem och där städade jag mitt rum! Det behövdes verkligen kan jag lova. Min kära bror kom förbi! Jag fick reda på att de ska åka på kryssning, att madde och jag inte fick följa med. Jag blev arg,men då sa mamma att hon hade bokat åt mig och madde också :D så jag blev glad igen! Men de sa att jag fick följa med på ett villkor, det var att jag ska sjunga karaoke haha. Så Jimmy skrev ett kontrakt och jag fick skriva under, så nu måste jag sjunga. Jag har gjort det förr så det ska väl inte bli några problem ;) så den 15 maj drar vi. Jag längtar grymt mycket. Mamma och jag körde ner honom till cheapy där han mötte stoffe, sedan åkte jag och mamma för att handla. Efter det åkte vi ner till dannes jobb där vi bytte däck på både volvon och maddes bil. Jag är riktigt grym på att byta däck ;) kanske finns en riktig bilkvinna inom mig, vad vet jag? Nu väntas mat, blir köttbullar och potatismos! mums.    


yes

Är jag glad eller är jag glad!?  Jag är helt chockad, jag vill bara springa femhundra mil och skrika av lycka :D Livet är underbart just nu! 

Har jag sagt att det blir fääzt på lördag?;) Malin och Sandra har fyllt 18 barre, så party blir det hos partyfixar'n Rebunk! Häng med vänner och alkohol! Vi ska ha det så kul! På måndag drar vi till berlin också, vi kommer ha extremt fun! Jag längtar verkligen. Förresten så redovisa jag och Gramoz våran presentation på engelskan idag, kändes riktigt bra faktiskt! Vi får hoppas på det bästa :)  senare idag blir det att gå ut och gå med hanna, jag måste dela av mig med min lycka till henne!

happines

ojoj, hänt mycket sen i helgen. I söndags tog jag och finnen en lång bike tur, snacka om att jag hade ont i röven efteråt! Vi cykla hem till pänsy och där blev det studsmatta. Johanna blev som ett barn på julafton. Hon låg raklång och ville att jag skulle hoppa så hon flög upp i luften. Snacka om att jag fick ännu mer ondare av allt hoppande! Efteråt blev det att grilla på malmön med mina kära vänner, madde, johanna och åke! kött fifan!  i måndags blev det träning, jävlar i mig! Jag, Johanna, Hanna och Simona drog upp till johannesdalsskogen och sprang/gick 5 km! jag dog nästan! Efter blev det att gå ända till ullvibackar, dom går fort somfan, och jag låg efter ha ha. Jag var helt död när jag kom hem. Sen på kvällen följde jag med syrran som var ute och sprang, men jag tog cykeln! Igår blev det ut och springa med syster, vi var ute i 2 timmar! helt sjukt. Kan lova att det var riktigt skönt att vara ute och röra på sig. Men min träningsvärk idag är inte lika mysig. Jag har ont i mina benhinnor och i min stjärt! idag är det då onsdag, skola för min del. Började klockan 10 så det var skönt! Hann hem i 5 min innan jag och syrran drog och var med Drita och alla :) Vi rökte vattenpipa och hade det trevligt. Jag blev även sjukt happy när Anna ringer och berättar att hon och Fia kommer hit till köping! Fia fick körkort idag, så ett jätte stort Grattis! :D Så Anna, Fia och deras kompis Ida kommer och hämtar upp mig, sen kör vi och hämtar Rebecca! Herregud, jag saknar oss så mycket. Det blir bara  massa tokigheter när vi är tillsammans, snacka om att jag har ont i magen av allt skratt. Det har jag saknat. Vi åkte förbi Mcdonalds och tog en fika, hann prata om det vi har missat! Jag har inte träffat Fia på nästan ett år, sen vi slutade i Västerås! Men Anna har jag hunnit att träffa! Det var så kul att vi kunde vara tillsammans igen, och fler gånger lär det bli!  Nu blir det ett varmt bad, sen väntar en stor skön säng på mig! :)



Ärligt

Lovar du att vara ärlig? Ja
Du heter: Sofie Engström
Smeknamn: Sofie, Soffe, Soff
Låt som när du är ledsen sörjer till? Ballader
Beroende av: min mobil, dator och oboy
Vem behöver du mest just nu: Min familj & mina vänner
Vad tror folk om dig? Att jag alltid är glad
Stämmer det? För det mesta :)
Vad får du oftast komplimanger för? Mitt hår
Vad säger du för att imponera på någon? Jag är alltid mig själv 
Hur imponerar man på dig? Att vara sig själv
Brukar du skratta för dig själv? Ha ha, alltid!
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "ja asså jag har ju heller inga kläder så tvätta måste vi. Ta med mina blåa jeans och min nudie sen mitt vita linne på sängen"
Vilken är din favoritmålning: ingen aning
Var bor du? Köping, Tunadalsgatan
Trivs du där: Nej, verkligen inte!
Äger du några converse: Japp
Sprit, cider, vin eller öl: Sprit och vin, kanske cider nångång!
Brukar du bli för full: Hänt någongång
Vad har du för mobil operatör: Tele2 comviq
Är du allergisk i mot något: inte vad jag vet. Men det kliar på hela kroppen när jag skär tomater :K 
Har du haft sex idag: Nepp
Nästa mål i ditt liv: Bli rik 
Hur svarar du i mobilen: Hallå 
Vem ringde du senast? Mamma :)
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Hejdå hjärtat. När vi la på telefon
Antal timmar sömn inatt: 10 timmar
Sov du ensam: Aop
Tycker du om din pappa: Nej. Men jag älskar min plastpappa!
Brukar du komma i tid: För det mesta
När mår du bra: När jag är med mina nära & kära
När blev du fotad senast: Igår.
Hur känner du dig nu: Trött
Vanligaste färg på dina kläder: Grått, Vitt, Blått
Vad tycker du om fötter: USCH!
Är du smart: ha ha, nej!
Var du aktiv i skolan: ähh, inte så värst.
Vad saknar du: Sommarn
Hade du en bra kväll igår: Javisst
Favorit dryck på morgonen: Pärondryck
Rakar du benen: Jaa
När brukar du oftast gå och lägga dig: 23.00-24.00
Är du blyg? Joo
Sysslar du med någon idrott: Nej, men gymnastikföreningen ;)
Vill du hellre ha mail än brev: Brev
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja, absolut.
Har du spytt offentligt: Ah, men inte framför människor
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Jöka, sen vet jag inte
Är du nöjd med ditt liv: Ja, faktiskt :)
Är du bortskämd: Lite grann
Vad gör du i morgon: Går i skolan
Vad är det värsta du vet? Svek och falska människor
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? ingen aning
Vad behöver du just nu? en till vecka med lov!
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? finna många olika
Vad längtar du till? Berlin, min 18 års fest, sommar!
Har du bra vänner och äkta vänskap? Det tycker jag
Vad använder du för shampoo? VO5
Vad är det finaste du fått? Kommer inte på något sådär direkt, men det är många saker
En speciell dag du minns: finns många speciella
Hur gammal är du: 17 år
Tycker du om någon just nu: Mina vänner
Om fem månader: är det september, då är det en månad kvar tills jag blir 18!
Du samlar på: O.C och One Tree Hill boxar
Gröna eller röda äppeln: Både
Vem ringer du när du är arg/ledsen: syster
Gillar du golf: på wii är det kul!
Vilken tid gick du upp idag: 10.00
Har du sovit i din egna säng inatt: Yes
Har du strumpor på dig nu: Nej
Vad ska du göra ikväll: Plugga lite, kika tv
Är det okej att gråta: Ja, det är skönt ibland att gråta ut lite
När grät du senast: en vecka sen 
Laddar du ner musik och film från Internet: inte nu längre
Vad skulle du göra om du vann en miljon: dra utomlands
Bär du glasögon eller linser: Glasögon ibland;)
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: använder sånt jag tycker är snygg! 
När går du upp ur sängen en helgmorgon: 10-11
Har du piercing: Japp
Vill du gifta dig: när jag blir äldre 
Vill du ha barn: Ja det vill jag
Solar du ofta: njaae
Är du bra på att laga mat: jag är bäst!
Gillar du att dansa: Det är kul :D
Är du flygrädd: Jaa!
Hur vig är du: inte allt för ovig
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten
Vilken är din favoritglass: Magnum mandel
Tror du på ett liv efter döden: Ja, faktiskt
Tycker du om sushi: Nej
Vad äter du helst när du ser på film: olika
Bor dina föräldrar tillsammans: Nej!
Har du tandläkarskräck: sådär
Är du morgon- eller kvällsmänniska: både och
Vilken ögonfärg har du: gröna
Har du någon gång gråtit dej till sömns: har hänt
Biter du på naglarna: ibland
Röker du: Nej
Hur ofta tränar/motionerar du: 5 ggr/vecka
Senaste låt du hörde: Paramore - When it rains
Vad gör du på helgerna: Umgås med vänner, festar, shoppar. Massor med olika saker

Jag älskar't!

Helt underbar morgon! Har hunnit sova 11 timmar inatt, jag mår som bäst nu! Gled ut på balkongen och käka frukost i solskenet, så himla skönt. Gårdagen var det påskafton, jag och systra åkte upp till mamma och resten i Hästnäs för frukost :) mys! Sedan blev det promenad i det fina vädret och vi hann även sola nära vi kom tillbaka. Jag är helt röd, så nu hoppas man på färg. Jag och syster åkte vidare ner till malmön där min farbror och faster hade kalas samt påskmiddag. Var så himla kul att träffa alla andra som också var där :) vid halv åtta åkte jag och madde hem, eftersom vi hade tänkt att vara med pänsy! men somsagt, det blev inget med det! Våran bror ringer istället och vill att vi ska festa med han och hans polare. Så de kom och hämtade oss och vi åkte vidare till Stoffe, där blev det mycket skratt kan jag lova! Dom vidare på krogen, jag och madde gick hem! 





 
                                              




En dag i April



Dancing in the moonlight

right round

Vaknade typ nyss, jag är super trött! Vädret är inte alls lika mysigt idag som igår :( Jag ska strax äta frukost sen ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Tänkte att jag skulle kila iväg till Farmor och Farfar ett tag :)  det var ett tag sen! Efter det blir det nog att vara med Drita, somsagt vädret är inte det bästa så vi får väl se vad man kan hitta på.

Igår var jag med Linda, vi gick och käka på Greken, sjukt gott! Efteråt blev det att gå hem till henne och färga henns hår.
Åkte hem sen då min mamma hämtade upp mig för att åka och handla. Annars gjorde jag inte alls mycket, kolla bara på Andra Avenyn. Madde kom hem rätt så sent så jag kunde inte hänga med henne heller.

free fallin'

Jag har inte orkat med att blogga ett tag nu, men idag tog jag tag i kragen och gör ett inlägg! Som sagt, det är lov nu! hur skönt är inte det? Fredags var jag och Linda till Västerås och handla lite. Alltid bra med lite nytt :) Hängt med Drita och Sebbe ganska mycket. Vi har haft hur kul somhelst ;-D saknar gamla tider! igår blev det fika hos självaste simona som fyllde 20! congratz kompis :D efteråt blev det film och mys med Sebbe och alla :)  Det har även hänt en massa den senaste tiden. Rickard, du kommer alltid vara en vän till mig! Man kan inte säga att jag inte har försökt, för det har jag. Jag blir bara så trött på allting, man vet nu förtiden vilka folk verkligen prioriterar före alla andra. Jag vill inte vara den personen som man bara kan vara med ibland, det har inte varit så förrut och varför måste det bli så just nu? jag orkar faktiskt inte lägga ner mer energi och tid på det här. Jag vet att jag inte har gjort något fel, men jag anklagar ingen annan heller. Men jag tycker faktiskt att man ska ta en funderare på om man verkligen vill ha det såhär mera, för det vill inte jag iallafall. Idag blir det att springa med pänsy i skogen! jag har massor med saker som jag måste få ur mig och dela med mig med någon. Pänsy, hon är bra! hon är en bra lyssnare!  Förresten så kan inte vädret bli bättre heller, jag älskar sol!


and all the bad boys are standing in the shadows
and the good girls are home with broken hearts
 
and i'm free
free fallin'
fallin'


Gympa

kom precis hem från ett hårt gympa-pass! Sjukt jobbigt! svettet bara rann. Men icke sa nicke, jag och hanna sprang runt båda fotbollsplanen vid krillan! Jag höll på att dö ännu mera än innan, men jag var riktigt duktig och inte stanna någongång ;) jag är stolt! Nu väntar en kycklingsallad på mig här hemma :) sen blir det att kika på Grey's ;-D

VÅR!

Jag är så glad idag! Våren är här. Imorse när jag vakna så bara sken solen ute, man blir på sådant bra humör då ;-> Jag hade sovmorgon till 10 så det tackade jag inte nej till! Jag, Rebecca och Gramoz ska starta ett UF företag, det kommer gå galant! Annars har dagen bara flytit på som det ska. Jag ska börja plugga lite också eftersom att jag ska ha historia prov på fredag. Sen ska jag ut och springa hade jag tänkt. Jag har träningvärk från igår då jag och min syster vara ute pch sprang. Jag är så pepp på det här träningsschemat, det kommer gå galant!


RSS 2.0