monday

Skolan idag då, jag finner inga ord! Jag hade ont i magen när jag kom hem av allt skrattande. Helt otroligt!
Jag och mami åkte och hämtade upp syster och pänsy på flygplatsen i Västerås. Jag blev så nervös över hur det kommer gå för mig och flyga när vi ska till berlin. De pratade hela vägen hem om hur de har haft det och vad de har gjort osv. Jag säger bara att snart är det min tur att åka till London ;) direkt när ví kom hem packade vi upp hennes väska, och jag har aldrig i hela mitt liv sett så mycket kläder någon har shoppat på bara några dar. Hennes skor, jag är kär! (jag kommer låna dom av henne ;)) jag kan ju berätta att min syster är besatt av skor, så hon kom hem med 5 nya par :)  sick! Vi var inte hemma så länge då det bar iväg mot skogsängsgatan och hämtade upp pänsy då vi bar oss iväg mot gympan! Jag och madde som förövrigt alltid är vita syns det väldigt bra på om vi jobbar på hårt och blir röda! Vi pusta och stöna och allt vad man nu gjorde. Hanna, jo hon bara gled in där och det verkade som att hon inte ens tyckte att det var jobbigt alls. Efter gympan åkte vi med Micran till johannesdalskogen och gick 3 km! starkt gjort tjejer! Vi har börjat med ett nytt schema nu som vi ska följa, så jag säger bara beach 09 here we come! Om vi fuskar eller något liknande, då gäller det att dricka 1 liter bearnaisesås. Jag mår väldigt illa bara jag tänker på det, jag ska aldrig fuska!!

söndag

Rickard åkte hem idag, vilket var tråkigt!

Annars har jag inte gjort så väldans mycket, handlat med Danne och spelat Wii med honom och mamma (-: vi har även ägnat oss åt och kikat på wipeout, hur kul somhelst! Nu kikar jag på sanningens ögonblick, finns inte så mycket att kolla på denna söndag! Imorgon är det skola, kommer bli rätt soft halva dagen, eftersom att vi ska hålla på med vårat arbete till Berlin. Min kära syster kommer hem från London imorgon, och jag vill bara se allting hon har köpt, och det hon har köpt till mig såklart ;) haha.

Det är sjukt hur folk kan förändras bara sådär! Jag fattar inte vad som har hänt med alla. Stör mig så mycket ibland på sånt.

read my mind

Ingen skola för mig idag, mitt huvud mår inte bra kan jag lova. Jag vaknade precis, så att jag ska ta och göra frulle! Sen ska jag lägga mig och kolla på någon film ;-) morgonmys utan baby suger! längtar tills han kommer ikväll.



You change your mind, like a girl changes clothes

London baby!

Nu har min syster och pänsy precis åkt till Västerås där de flyger till London! Jag är så avis, ta med mig! Jag skulle göra vad somhelst för att slippa den här staden just nu.

Jag har varit väldigt off den senaste veckan, jag har legat hemma med världens feber och förkylning. Så jag kom tillbaka till skolan idag, mamma ville att jag skulle stanna hemma! men jag var tvungen att vara där, jag vill inte missa mer i skolan. Så nu gäller det att ta igen allt man har missat när jag har varit hemma.

Jag och mamma var och handlade, de åkte till stugan idag så jag är home alone this weekend, men jag har tur att min älskling kommer, så att jag inte blir helt ensam :-) Jag har även hjälpt syster min att färga hennes hår, jag är grym!

Jag saknar även min bästa vän Linda Wessén!
Så tråkigt att det blir såhär, men jag vill ha ändringar på det. Jag vill kunna hänga med dig, käka chirre och glo O.C! precis som old times. Det var tok för länge sedan vi hittade på någonting, jag saknar det!

Min älskling är på The Hives ikväll, jag är lite avis på honom att jag inte kunde hånka! Men han lovade att ringa och spela in lite, så jag kommer inte vara allt för ledsen imorgon när han kommer ;-)

irreplacable

Gårdagen blev det kalas hela dagen! Madde och Jimmy hämtade upp mig i skolan då vi åkte ut till Gillsta där våran kusins dotter fyllde 7 år!  Vi åkte hem sen på eftermiddagen där det blev kalas här hemma, eftersom att min kära storasyster fyllde 20 barre! ;)  Massa tårta och fika satt inte fel! Tjejerna kom hit också, så det blev mycket prat och skratt. Madde fick Beyonce biljetter av mig i present ;) (även mamma och danne på ett hörn;))  Så beyonce, here we come!

Idag blev det ingen skola för min del. Jag är förkyld och är jätte hängig :( hatar att vara sjuk!


tisdag

jag vet att jag är dålig på att uppdatera. Men ibland känner man bara att man inte har något vettigt att skriva. Men jag ska få försöka att ändra mig ;) I helgen har det hänt ganska mycket. På lördagen blev det kalas hos min kusin som fyllde hela 7 år :)  Efter det blev det hem och nästan precis börja laga mat för att det blev tjejkväll hos mig :) Det var tur att Rebecca hjälpte mig ;-) Det blev melodifestivalen och massa prat! jättekul verkligen ;) I söndags drog jag och mor till Västerås för att köpa Nintendo Wii, hon och danne blev helt galna i det spelet. Eftersom att min kusin fick det i present. Så hem åkte vi och vi satte igång att spela, det är helt sjukt vad roligt man kan ha åt ett spel. Träningsvärk fick man också på köpet. Jag hann även med att baka lite också :) Igår var jag hemma från skolan, jag mådde ingevidare. Så det var skönt att bara vara hemma och slappa. Idag blev det skola igen, fick reda på att jag klarade geografiprovet! Thanks Bosse! :D Jag hann precis hem då mamma och Madde är på väg ut och ska åka iväg till jysk och handla lite! Så jag hängde med, vi köpte massor med nya grejer hem! :) Jag och Madde hann även gå på stan och köpa present och annat tjaffs. Vi åkte hem och satte igång med att baka marängtårta ( eftersom att Madde blir hela 20 år imorgon ) tårtan gick åt helvete rent ut sagt. Så mamma får göra den imorgon istället. Madde sydde även om min klänning till en kjol. Klänningen var endå förstor så det gjorde ingenting :)  Ikväll väntas den rätte för rosing och desperate housewives!


Jag saknar även min Rickard väldigt mycket.


Min nya kjol


bio

Jag, Madde och Linda var på bio, det blev i taket lyser stjärnorna!
Herregud säger jag bara vilken bra film!! Den var så sjukt sorlig också, vi satt och grina och grina. Kan bara säga att det var tur att det bara var vi tre därinne, annars hade vi nog skämt ut oss ;p  När vi kom ut därifrån var våra ögon så röda att man skulle nästan kunna tro att vi gjort något annat ;-) hö hö.
Nu väntas det att prata med baby och en godnatts sömn, jag har trots allt sovmorgon imorgon ;D

tisdag

Jag är trött, seg och allt man nu kan vara! Hade prov idag vilket gick åt skogen tror jag, hoppas att båsse är snäll mot mig :-)  Var även någon mässa också till massor av olika högskolor. Jag, Maria och Rebecca gick runt och kikade och fick med oss massor med häften av dess olika slag, fast egentligen var vi ute efter alla dessa goda karameller som de bjöd på! haha. Maria var en riktig höjdare på det där, hon smög in bland folket och tog en näve med massor av karameller, sjukt vad vi skrattade! Det skulle vara skridskor på gymnastiken idag, men jag och rebecca gick upp och pumpade på gymmet dom har! Det blev mest dans och sång istället för att träna.

i fredags så åkte jag, linda, tobbe, henrik och joel till västerås för att kika på Fakie och CV! riktigt bra var det vill jag lova, som alltid :)
i lördags hade jag och johanna bastukväll i munkens, promenad genom kårsta, käk, massage och film hann vi med denna kväll! Igår blev det gympa med slämpiz och finnen, när jag kom hem var jag helt slut i kroppen!

Ikväll väntas bio med världens bästa vän och syster! :-) vi ska se i taket lyser stjärnorna, hoppas att det är en bra film :)
jag och slämpiz ska på pilates innan, så jag kommer väl somna när jag väl är på bio;p

Tyra Banks








Skoldagen var rätt seg! Läxor och skit, orkar inte.
Kom hem och kikade på Tyra Banks show, det är hur bra somhelst! Dagens program handlade det om att mörka kvinnor som gör allt för att få en ljusare hy, helt sjuk! De tyckte att de inte var tillräckligt fina och ansåg att de ljusa mörkhyade kvinnorna fick mer uppmärksamhet. Det var en mamma med tre ungar på fyra, sex och åtta år, som hon smörjer in i medel för att de ska få en ljusare hy! hur jävla sjukt är inte det!? Hon säger till sina egna barn att det är mycket bättre att en ha ljus hy! man blir helt chockad. Hur kan man göra så mot små barn? En annan var så desperat att hon tog en varm handduk och hällde blekningsmedel på och la den för ansiktet, så hon fick sår! Sådant medel som man har för att bleka kläder och göra rent golv med! Både jag och mamma var helt chockade!

Kvällen har bestått av plugg, sedan åt jag lasange också! det är verkligen världens godaste maträtt ;-)

Walls

Nu är man tillbaka efter en veckas lov uppe i Lofsdalen! :)
Hela veckan var super bra! Fint väder, skidor, mat, skoter, renåkning och massa mera. Det var verkligen hur fint somhelst där uppe! Jag kan lova att det inte var sista gången jag åkte dit! Vi hade verkligen jätte kul hela veckan:) 
Jag hade iaf med mig min dator, men det fanns ingen tillgång till internet, vilket sög hårt! Men jag fick hänga med familjen och glo One Tree Hill hela veckan ;)

Kom hem i lördags, vilket var lite trisst. Jag hade inte tackat nej till en vecka till där uppe!
Rickard kom iaf hit, och jag var glad! Men den stackaren fick vänta i kolbäck i två timmar. Ingen kunde hämta honom, och vi hade inte kommit hem än. Han åkte hem igår, så vi hann med en del mys under helgen :)

Tillbaka till skolan igår, redan första skoldagen så fick vi nya uppgifter. Jag orkar inte mera, jag hatar skolan! Men det var iaf kul att få träffa tjejerna igen ;)
Rätt så seg dag idag, men det blev en hel del skratt! Ska möta johanna vid 5, sedan drar vi vidare upp mot ullvibackar och tränar pilates! Efteråt blir det att glida över till Pänsy som fyller år idag!  GRATTIS säger vi! :D


RSS 2.0