köpingsyran

 Igår var det första dagen på köpingsyran är avklarad. Mötte Madde och världens bästa Ida på stan! Drog och käka kebab och gick runt på stan där det var fullt med folk! Vädret var bara helt sjukt, nu är verkligen sommarn här alltså! Åkte hem där vi började göra oss i ordning. Linda kom även förbi sen körde pänsy oss till skytte där mamma och resten av gänget var! Grillade och spelade kubb. Sen blev det taxi in till stan där det var party, mötte även jonna och co, trevligt :) Vi gick ner på stan sen till karusellerna, det blev virvelvinden för oss. Men jag slog i huvudet så jag har typ världens bula :( Senare blev det är kika på Fakie, grymt grymt må jag säga! Blev väl inte direkt så mycket efteråt, så jag, Madde och Ida drog hem. 
 
Idag vaknade jag av att jag hade världens huvudvärk, jävla karusell säger jag! Blev även sjukt glad över att det var rå fint väder ute!  Johanna kom förbi imorse på frukost, sedan så bar det iväg mot kolbäck för att lämna av Ida som skulle hem! Så tråkigt, synd att du inte kunde stanna längre baby! VI åkte hem till Johanna i munkens, sedan in till köping igen. Vi åkte verkligen överallt kändes det som. Först till hm, vero moda, stan, Linda, donken och Linda igen sedan skytte! mycket åkande alltså.  

Kom inte hem allt för länge sen, blev att duscha direkt nästan. Så nu är det bara att börja om på nytt och göra sig iordning :) blir nog förfest hos oss. Sedan bär det av till stan där vi kommer träffa resten av folket. Jag, Johanna och Madde ska leva på virvelvinden ikväll! Det ska bli kul att kötta Johanna när vi åkte runt runt! Det kommer bli en awesome kväll hoppas vi på : )


angel in the night

Idrottsdag i skolan, men det blev att gå istället. Jag är redan sjuk så jag tänker inte cykla flera mil, springa och simma ;P skulle även ha 5-kamp på eftermiddan, men när vi väl börjar så säger dom att vi inte ska ha det för att det var för blött i gräset! YEEEY, väntat i 2,5 timma. skit kul att dom inte kunde säga något tidigare. awesome!
kom hem och tvättade, alltid skönt med nya kläder :) Var även till körskolan och gick på handledarkursen. Det är sjukt att jag ska börja med mitt körkort :o  det kändes som att det var igår jag sa att jag skulle få vänta två år till innan jag skulle börja med mitt körkort. nu är det liksom bara 5 månader kvar tills jag är 18! helt otroligt vad fort tiden går. ska bli så skönt att börja med körkortet, det är nu det gäller :)

..

Skola för min del idag, gjorde även nationella muntligt i engelska. Gick väl bra (;
har även hunnit att hänga med min bästa Linda, blev käk på greken :)  otroligt gott må jag säga.
Det kommer bli en sjukt bra helg, sundänge, alokohol, kubb och bra människor. det kan bara inte bli bättre? :) 
Nu blir det är kika lite fotboll sen blir det plugg.



han gör den så grymt bra!

deseo



Får absolut inte missa fakie på Köpingsyran! Det kommer bli grymt! :)

best friend



I will never let you fall I'll stand up with you forever.
I'll be there for you through it all,even if saving you sends me to heaven

i don't wanna be

plugg, plugg, plugg och återigen plugg. Seriöst, jag orkar inte! Jag hatar att man ska göra allt de sista veckorna, jag vill bara vara klar med allt så att jag inte behöver stressa. gaaah, jag blir galen. Madde får lov och hjälpa mig ikväll med en del uppgifter, om hon ens kan?  hoppas! Annars vet jag inte vad jag gör!

well, skolan idag var rätt chill tyckte jag : )  grymt roligt man kan ha ibland (;

segertåget

Jag är dunderförkyld, det suger kan jag lova!
Igår blev det chill med Drita & co, vi chillade mest och så :) Jag och Drita gick även förbi mamma och hämtade pengar och gick hem till mig där jag hämtade mina allergitabletter. Jag hatar att ha pollen, det är så jobbigt! Efteråt så gick vi hem till henne där vi chilla och blev filmtittande med chirre&dirre! gött. Kom hem för ett litet tag sen och började tvätta, blir nog lite plugg idag också innan jag är med de andra igen (:


Bad


Jag har verkligen inte orkat att uppdatera, inte bra sofie!

Förra helgen var awesome! Kryssning och crusning på samma helg, inte illa pinkat ;)
På söndan blev det att åka ner till runskär och fira farmor&farfar på deras 50årsdag i bröllopsdag :) helt otroligt att man kan vara tillsammans så länge! Det är som att jag ska gifta mig nu och vara lika gammal sen som farmor om 50 år, och hon är inte ens 70 än! sick!

Denna vecka har bestått av skola, plugg och häng med bästa Sebbe och Drita!
har blivit film tittande, matlagning, videoinspelning ;) och massa annat knas ;D sjukt hur roligt vi har tillsammans, det enda vi gör är att skratta hela dagarna!
Igår (fredag) gick jag och mötte Drita vid David där vi började städa ;)  efter ett tag kom Sebbe också. Vi gick hem till mig där jag duschade och packade väskan för att gå vidare hem till Drita. Jag började göra mig i ordning där innan jag skulle till Maria :) Där hemma blev det mat, tårta och massa annat gott! Grymt roligt att alla kunde vara tillsammans igen. Det var sjukt hur mycket vi skrattade! sånt gillat jag!

Nu blir det frukost och sedan ett varmt bad för mig :)

wohoo

Kryssning idag! som jag har längtat ;D Vi ska ha det så grymt roligt ikväll. Eftersom att jag skrev på ett avtal att jag måste sjunga karaoke, så ska jag och madde sjunga ;) natt i natt är det du eller jag ;) ojoj, det kommer bli awesome!
Vi fick även reda på att Christian och hans kompis ska åka, det blir ju bara ännu roligare ;D God mat, alkohol, dans! det kan bara inte sluta bättre.

Beyoncé i onsdags, det var grymt! Tror inte ens att det finns någon i hela världen som kan dansa och sjunga på det sättet hon gör! Helt otroligt!

beyonce

Jag är så jävla taggad! Det kommer vara så grymt bra!  


ayo

gå in på kontakter i din mobil, håll inne neråt, räkna till 3 & släpp

Namn 1
 - Chankie
Är han/hon snygg? - Lätt
Har du sett personen gråta? -  Nej
Betyder han/hon något för dig? - Självklart

Namn 2 - Drita
Är han/hon kul? - Somfan! =)
Har du kramat personen? - Massor av gånger
Minnen med personen? - Hela vår uppväxt! Allt med henne är ett minne för livet! :)

Namn 3 - Johan
Flicka eller pojke? - Kille
Är personen viktig för dig? -  Nej ;p
Sista bokstaven i personens namn? -n

Namn 4 - Anna Landenberg
Var träffades ni för första gången? - På Infokomp
Älskar du honom/henne? - JA! som min vän :D
Har du pratat med personen i telefon? - Såklart att vi har :)  
Har personen blåa fina ögon? - Jag vet inte vad det är för färg ;)

Namn 5 - Emma L
Hur länge har ni känt varandra? - Sen vi började 7an
har du kysst honom/henne? - haha nej
Kan du berätta hemligheter för personen? - kanske det ;p
Är han/hon söt? jadå;)

Namn 6 - Lars-Åke
Är ni släkt? - Fasters man
Hur är han/hon till sättet? - Schysst :D
Känner du honom/henne bra? - Självklart :)

Namn 7 - Pernilla
Har du sänt personen ett sms? - Ah, men det var länge sen ;P
Är det en tjej? - Japp
Går personen i samma skola? - inte nu längre ;P
Vad har ni för relation? -  gamla barndomsvänner ;)

Namn 8 - Emma brushan
Hur gammal? - 18
Bor? - Västerås
Hatar du personen? - Verkligen inte :D

Namn 9 - Julle
Har du besökt personen? - Ja, några gånger :D
Är han/hon trevlig? - Absolut
Vad börjar hans/hennes namn med? -  ha ha, jag vet bara hans smeknamn :K

Namn 10 - Nirren
Har du kramat honom/henne? - Ja
Har du sett personen full? - Någongång
Är personen äldre än du? - 3 år ;P

Namn 11 - Sandra
Minne av personen? -  party hos rebunk ;)
Har du hans/hennes msn? - Japp
Tycker du om personen? - klart :D

Namn 12 - Andreas
Står han/hon nära dig? - Det tror jag
Har du kramat personen? - Jaa  =)
Har du varit förtjust i honom/henne? - :)
Var är personen nu? - ingen aning ;p

my love

Helgen var awesome! Grym förfest, grymt folk, grym musik och det bästa var att världens bästa och sötaste Ida kom till stan! Det blev att åka taxi till Etage, eftersom att det regnade! Men, det stoppade inte oss att ha en grymt rolig kväll. Det blev massor med dans och annat fun : ) Käk på kebabhouse också, det gjorde det ännu bättre! ;)  Men mina fötter mår fortfarande inte så bra. Gick i 12 cm höga klackar i 5 timmar, snacka om att de mådde dåligt. Tog ett tag att gå hem också, jag och Ida gick i våran mongotakt. Men hem kom vi :)

Slitna somfan på lördagen, men det var bara att gå upp käka frulle och börja duscha och göra sig i ordning. Jag, Madde och Hanna hämtade upp Stoffe och Kim då vi bar oss iväg för grillparty i Valskog! God mat, trevligt folk och bra kväll! Alkoholen, vattenpipan och jag var bästa vänner för kvällen! 

Vaknade på morgonen och var grymt sliten. Johanna kom och hämtade mig och Madde, vi  drog och käka kebab! Världens godaste fyllekäk. Åkte hem till oss för att se på film. Fick även besök av några herrar på kvällen, så det blev att kika på hockey :)  även donken blev det också, jag mådde inte så värst bra!

rain

Jag blir så arg, varför måste det regna? varför kan det inte var sol året runt?  gud vad skönt det skulle vara att bara gå runt i tunna kläder om dagarna, sen slipper man även sin tjocka vinterjacka :) Jag kanske ska flytta till ett varmt land när det är vinter i Sverige. Skit bra!

Debatt i skolan idagrå. Ganska interessant faktiskt, en del var ju lite tröga! Förstår inte hur man kan representera sitt parti utan att veta vad man ska säga! Blev lite smått irriterad.
Förresten så glömde jag säga att jag har fått hem min Peace and Love biljett :) awesome!


silly boy

det var ett tag sen jag skrev något. Jag har bara inte orkat. Valborg var lyckat iaf :)  Blev grillning på nyckelberget, efteråt drog vi till brogården i kolsva på fest! Det var kul så länge det vara, sjuk kväll! Jag förstår mig inte på folk ibland bara, riktigt jävla offer en viss människa kan vara. Gå och göm dig förfan! anyway, chill dill med Linda dan efter, vi gjorde inte så värst mycket. Tog det lungt bara :)  I lördags skulle jag ta det lungt men det blev lite party för syrran hade förfest innan de drog till Västerås. Riktigt kul! :D  I söndags blev det chill hela dagen!

Skolan tar ens liv nu, jag orkar inte mera! Förstår mig inte på lärare ibland, ger oss ännu mer saker att göra när man är knappt är klar med allt annat.  
Ikväll väntas iaf Desperate Housewives :)

RSS 2.0