knock you down

Idag har jag städat ur hela mitt rum! Rensade hela min garderob och kastade massor av kläder. Så nu är det bara att inhandla massor med nytt :) Jag gick även igenom mina lådor som jag har massor av saker i, jag hittade helt sjuka saker. Grejer från när jag gick på Scheele, gamla böcker, massor av kort, kärleksbrev från när jag var ihop med Christian HAHA! Jag satt verkligen och garva när jag läste allt. Det är kul att spara sånt där, läste även mina gamla dagböcker. ha ha, herregud alltså! Men nu är rummer på topp och det är superfint! Bra jobbat Sofie! Vet inte riktigt vad som händer idag, får väl se om jag umgås med Drita ikväll :) Förresten så hade jag körlektion igår, det gick hur bra somhelst :)  Känns som att jag kommer klara det här ganska snabbt. Hann även att övningköra lite grann med Danne på kvällen, körde ner till Willys och därifrån och sedan körde vi runt lite överallt i stan. Blev ingen lång vända :) 

Min klädhög på sängen idag!


we were never meant to be, baby we just happened

Jag älskar verkligen den här låten!  Dunkar den hela dagarna nästan (;




:-)

Kissie är verkligen min stora idol..... NOT!  Det är sjukt vad man kan störa sig på en människa, hon är bara för pinsam!


TATTARE!

Jag blir så sjukt förbannad på människor som ska ta andras grejer. Jag lämnade ifrån mig min cykel i någon timma bara, när jag skulle ta den så var den borta! Något sär har tagit min nya och fina cykel. Jävla idioter säger jag bara. Den personen som tog den borde helt seriöst dö eller något liknande!
Mamma ringde och polisanmälde det idag och ringde försäkringskassan och allt möjligt. Tur som jag har så får jag en ny cykel, vilket jag behöver också. Cykeln är ju nästan mitt liv (; haha.

Rätt lugn dag har det varit annars, kom hem vid halv 4 från Drita. Var helt slut i kroppen, så det blev att hoppa in i duschen och sedan sova ett tag. Danne ringde och väckte mig vid kvart i 7, så då åkte vi ut och övningkörde. Det går bara bättre och bättre, jag är helnöjd! (: Hämtade mamma på jobbet som slutade vid 8, åkte och handla sen hem. Mamma gjorde även en smörgåstårta som hon ska ha med till jobbet imorgon, så hon gjorde även en så vi kunde äta lite ikväll ;) det var helt otroligt vad gott det var, jag älskar mammas smörgåstårta!

mayhem

Idag har det varit en riktigt chill dag ^^ gjorde inte allt för mycket under dagen. Sabina kom hit från Kungsör och hängde med mig :) det var tok för länge sedan! Vi gjorde tacogratäng medans vi satt på one tree hill ;)  fick även plats med lite chockladpudding också ;-)  hon gick nyss så nu blev jag ensam igen. Inse att det inte är långt kvar tills skolan börjar om 17 dagar :o helt sinnes sjukt! Jag vill inte börja, jag vill att sommarlovet ska vara längre. Men jag har bara saker att se fram emot nu, tänk att jag ska börja sista året på gymnasiet nu. Helt otroligt hur fort det har gått. Känns som att jag slutade på scheele igår! Det här året kommer nog bli helt awesome.  

shopping

Idag åkte jag och Mor till Tuna Park för lite shopping :-)  vi ska på bröllop på lördag, så vi skulle inhandla lite nytt :)  köpte en jätte söt klänning, kofta, skor och smycken ;-)  en riktigt mysdag med mami! åkte även in till stan och handla grejs till Madde som åker imorgon och ska vara borta 10 dagar eller något! Jag kommer typ... dö?  I fredags blev det myskväll med syrran, kikade på Twilight och böla i femhundraåttio typ. Fred och Krizz kom även förbi och chillade med oss så vi drog på en till film och det blev seven pounds, rå bra film vill jag säga!  I lördags blev det häng med J.P, vi chillade, städade Stoffes lägenhet, fick 1 liter sprit och käka kebab! Fett najs! På kvällskvisten var det meningen att vi skulle festa, men alla var sådana torrbollar så vi var fyllechaffisar åt niclas och the gang och körde till Westerqvarn där det var party. Helt sinnes vad folk det var där. Igår blev det chill med syrran och Hanna. Vi gjorde inte allt för mycket, kikade på nta fredagen den 13e, filmen sög! Efteråt blev det att kika film med Johan.

RSS 2.0