LOV

Sista skoldagen innan lovet. Lämnade in allting och gjorde klart! Hann även lämna in valblanketten också! finally! Fick sluta 12.15 eftersom att våran engelska lärare inte var i skolan och jag var klar med uppgifterna så då var det bara att gå hem! Jag älskar att ha lov, it's awesome! Jag måste även börja packa också, men jag känner att jag verkligen inte orkar. Det kommer bli att jag gör klart allting ikväll i sista stunden. För imorgon bitti klockan åtta åker bilen mot Lofsdalen! VI får även se om jag och Linda åker till örebro och kollar på Fakie. Linda måste jobba, men hoppas på att någon kan byta med henne ;) Som sagt jag åker till Lofsdalen på lovet, vilket betyder att jag inte kommer kunna ha internet på en hel vecka! herregud, hur ska jag klara mig? ;P men tur är att jag har med mig min säsong av One Tree hill ;-)
Nu väntas en liten tupplur, sen blir det att åka iväg med mamma och fixa allting tills imorgon :)


pencils and papers

En lektion idag, vilket var strålande! Danne kom och hämtade upp mig vid skolan och körde hem mig. Madde kom även hem från västerås idag, så det blev en tripp till Skinngubben och HM. På HM inhandlade jag en jätte söt liten väska, och leggins :)  Vi åkte även förbi Danne och pratade med mamma, fick pengar och åkte och handla! Jag fick vara kocken idag! Självfallet var både jag och Madde sugna på potatisgratäng, så det blev de med lövbiff och beasås, MUMS!
Tyvärr så hann jag inte åka och träna idag, har haft lite plugg och jag måste packa tills på lördag då familjen bär av till Lofsdalen. Ska bli så skönt med lov och vara borta i en vecka :)  men jag kommer dock sakna min rickard, hatar att vara utan dig!  Jag måste även välja massa kurser som jag ska läsa, det är så sjukt svårt. Inga verkar ju vara roliga, så det gör saken inte lättare. Menmen, vi får väl se vad det blir. Det är sista dagen imorgon, jag får väl sova på saken om vad jag ska välja! Men det blir nog bra :-) Sitter även och lyssnar på Chemical Vocation, jag får verkligen inte nog av deras låtar! helt sinnes vad bra dom är.
Nu väntas ett varmt bad och prat med baby!

hit me

Jag har varit ganska off nu i 3 dagar typ ;P Men så blir det när man tränar och har plugg att sköta!
I tisdags blev det pilates/core med Linda, Johanna och Summis, det var svettigt och jobbigt! Vi drog promenaden hem också. Igår skulle det bli promenad, men det var för kallt så vi sket i det! Jag gjorde klart min samhäll istället :) vad gör man inte för sovmorgon liksom? Så nu sitter jag här och börjar 10.25! jag ska verkligen inte klaga på det, jag behöver sömn!  Sen ikväll blir det core också, jag kommer ha en fin träningsvärk imorgon :-)


Förresten så har jag världens bästa pojkvän! Helt sjukt hur en människa kan få en att må så bra :)
jag älskar dig baby!

Svettig kvinna!

Jag kom precis hem från ett jobbigt gympa pass! Svettet bara rann ner och jag höll på att dö! Ibörjan hoppade man runt och klappade händer, skutta och slängde armarna åt alla olika håll! Jag fattade ingenting såklart. Men sen ni, då jäklar i mig blev det gympa på hög nivå! Jag har aldrig sett mina vänner svettats så mycket! Att förstå alla övningar, steg, vilket håll man ska åt och armar och ben och hela fadderullan, tro mig det var inte lätt! Jag tror nog att bland alla 50 pers så var jag nog kanske trögast! om jag får erkänna det själv. Nu är det vi som kör gympan på måndagar! Våra kroppar kommer bli sin tandpetare, om typ några år om vi fortsätter såhär! ;) och jag kommer även att få en väldigt fin träningsvärk imorgon! 


Förresten så var jag på vattengympa igår också med Johanna och Sumsum, fick se både de ena och de andra. Framför allt en delfin, en haj och en krabba. Johanna kan verkligen se ut som alla sorters djur i vattnet!  
Hoppas att hon kan visa allt detta när vi drar till gurrevirre ;) då säger jag som hon: come on girls, let's go to mexico!


Onsdag

Precis kommit hem från skolan, ganska skön dag! Hade sovmorgon till 10 och jag klagar då inte! Jag är sjukt trött och jag orkar inte plugga, fast jag måste. Prov imorgon och jag har inte pluggat någonting. Har varit sjuk hela helgen och haft magsjuka! vem orkar att plugga då? inte jag iaf! Men som sagt, vi får väl se hur det går imorgon, turen kanske ligger på min sida ändå :) 




Sofie


Blogg eller inte?

Jo, nu är det så att jag har en blogg igen :-) Det kanske var på tiden att jag skaffade mig en igen, eftersom att alla mina andra vänner har det och skriver en massa hela tiden, (speciellt johanna) typ 500 inlägg på en dag! Jag förstår då inte hur den kvinnan kan ha så mycket att tänka på!? Eller ja, allt flyter väl omkring i hennes finska hjärna ;) Medans alla andra skriver blogg, är jag väl den enda som hänger kvar och lägger upp bilder på bildis? (även kallat för BDB och Bilddagboken och alla dessa namn den nu kan ha?) så nu är jag med i detta blogg-gäng och ska visa att även jag kan blogga :K


soo long


RSS 2.0